Hasan Şaş'tan gündem yaratan Galatasaray paylaşımı

Mustafa Cengiz Fatih Terim
Hasan Şaş'tan gündem yaratan Galatasaray paylaşımı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in dünkü açıklamalarının ardından takımla ilgili soru işaretleri daha da arttı. Cengiz'in açıklamaları sonrası Hasan Şaş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dünkü basın toplantısında teknik direktör Fatih Terim'le ilgili olarak, "Ben, sevgili Fatih Terim ile devam etmeyi düşünmüyorum. Basında haber çıkıyor. Ben hocadan telefon beklerdim, Doğru mu diye sormasını. Hayır, o yargıç olarak kararını vermiş, basın sözcüsü olarak da çıkıp açıklamış. Albayrak'a haber vermiş, o da yalvarmış hocam yapma diye. Yapmasını beklemezdim ama yaptı. Ben ve yönetim dahil düşmanlar olarak hani yani nasıl çalışacak ki hoca bizimle. Biz düşmanız ya. Fatih Terim nasıl çalışacak bizimle? O anda hoca istifa etmeliydi. Düşmanlarını duman ettin sevgili hocam, seni tebrik ediyorum. Eserinle övünebilirsin, kemoterapiye yeniden başladım. Bir kere evime gelmedin ziyarete. Oğlumu aradın, 'Onun için oynayacağız' dedi, 8 kere yenildiler. 1 kere geleydin ya vallahi bekledim" ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK İDDİALARI

Bu açıklamaların ardından, Fatih Terim'in sözleşmesinin 31 Mayıs'ta sona erecek olması nedeniyle, gözler teknik direktörlük koltuğuna çevrildi. Sosyal medyada Okan Buruk iddiaları ortaya atılırken, Buruk bunları yalanladı.

HASAN ŞAŞ'TAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Hasan Şaş'tan ise dikkat çeken bir paylaşım geldi. Şaş, "Galatasaray; sana kurban olurum. Ne zaman istersen emrindeyim. Ne para, ne pul! Sevgi parayla satın alınamaz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz'in Fatih Terim'le çalışmayacağını açıklamasının ardından Hasan Şaş'ın bu açıklaması, sosyal medyada da gündem oldu. 

Şaş daha sonraki paylaşımında ise, "Ben ve Galatasaray’da görev yapmış tüm arkadaşlarım ve hocalarım, konu Galatasaray olursa ortak paydada buluşuruz. Beni kirli emellerinize alet etmeyin. Ben Galatasaraylıyım" ifadelerini kullandı.

Hasan Şaş'tan gündem yaratan Galatasaray paylaşımı - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Hasan Şaş Galatasaray Fatih Terim Okan Buruk Mustafa Cengiz