Hasan Arat, Beşiktaş İkinci Başkanlığı için düşündüğü ismi açıkladı

Hasan Arat Beşiktaş
Hasan Arat, Beşiktaş İkinci Başkanlığı için düşündüğü ismi açıkladı
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıklayan Hasan Arat, katıldığı programda göreve seçilmesi halinde Siyah-beyazlı kulüpte ikinci başkan olarak Hüseyin Yücel'in görev alacağını duyurdu.

Beşiktaş'ta 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimleri öncesinde başkan adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan adaylarından Hasan Arat, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu ve seçim hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat, seçilmesi halinde ikinci başkanın Hüseyin Yücel olacağını belirterek şunları söyledi:

"Çok güzel bir şey oldu. Beşiktaş'ın çok sevdiği bir insan beni aradı. "Sizi ziyaret edebilir miyim?" dedi. Buluştuk. Türkiye'de çok sevilen bir insan, Beşiktaş'ın da çok sevdiği bir insan. Bu arkadaşımız yiğit bir arkadaş. Geldi, "Ben karar verdim, sizinle birlikteyim" dedi. Müthiş bir sponsorluk paketi açıkladı bana. Bu kulübün inşallah ikinci başkanı sen olacaksın dedim.

"BEŞİKTAŞ AKADEMİSİNİ KURUYORUZ"

"Beşiktaş akademisini kuruyoruz. Yılda 2 milyon euro, 5 yıllığına bütün parayı ben veriyorum. Sponsor oluyorum" dedi. Bu akademi, Beşiktaş Üniversitesi'nin yollarını döşeyecek akademidir dedi. "Yapılacak salon sponsorluğunu alıyorum" dedi. Bu salon olunca ne olur, ne yapması lazım Beşiktaş basketbol takımının? EuroLeague'ee girmesi lazım. "EuroLeague takımını da sponsor ediyorum" dedi. Kim bu, Bahçeşehir Okulları Başkanı Hüseyin Yücel.

"AHMET NUR ÇEBİ ARTIK SUSSUN"

Ahmet Nur Çebi artık lütfen sussun. Seçime gidiyoruz, kademeye giriyor derler ya, adayın kademesine girmesin.

Paralı başkanlar geldi, sen bıkmadın mı onlardan? Beşiktaş'ı ne hale getirdiler? Beşiktaş'a gelecek insanlar, projeleriyle gelecek. Bunlar artık Beşiktaş'ta işlemeyen şeyler. Beşiktaş'a projeyle geleceksin."

Kaynak: Haber Global TV