Harry Kewell: Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyun

Galatasaray Fenerbahçe
Harry Kewell: Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyun

Galatasaray'ın eski yıldızı Harry Kewell, dev derbinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray'ın evinde Fenerbahçe'ye 2-1 kaybettiği dev derbinin ardından, sarı kırmızılıların eski yıldız oyuncusu Harry Kewell, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Kewell'ın açıklamaları şöyle:

"Bence Galatasaray kazanabilirdi. Fenerbahçe şanslıydı. Galatasaray 3 puana yakındı. Daha iyi takımdı Galatasaray ama şans eksikti.

"KEREM HEYECAN VERİCİ"

Gerçekten heyecan verici bir genç Kerem. Artık büyükler arasında oynuyor. Kariyerinin bu aşamasında ilerleme kaydedebilir. İyi bir performans sergiledi. Daha fazlasını bekliyordum ondan. İnanılmaz hızlı. Defans oyuncularının en çekineceği oyuncu tiplerinden biri.

Fenerbahçe'ye yeterince zarar verebilecek fırsatlarda ondan beklenen performansı sergileyemedi. Pozisyonda topu verdi, geri aldı, soğukkanlı ve güzel bir son vuruş yaptı. İkinci yarıda da çok pozisyonlara girdi. İkinci golü 1 karış farkla kaçırdı, direkten döndü.

"SİNİRLİYİM..."

Sinirliyim. Bu maça gelirken yıldızların sergileyeceği oyunu izlemek istiyorduk. Galiba yine maça hakem imza attı. Bunu yıllar önce de söylemiştim İstanbul'a geldiğimde. Türkiye'de futbol Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur.

KIRMIZI KART YORUMU

Tisserand'a çıkan ilk sarı kartta da, ikinci sarı kartta da emin değilim. Kırmızı karta gideceği için çok dikkatli olmak lazım sarı kartlarda."

Kaynak: Haber Global TV

Harry Kewell Galatasaray fenerbahçe Galatasaray Fenerbahçe derbisi