Hamit Altıntop istifa iddialarını yalanladı

Hamit Altıntop istifa iddialarını yalanladı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaraylı futbolcular Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan için verdiği kararlar sonrası istifa ettiği iddia edilen Hamit Altıntop, yaptığı açıklamayla bu iddiaları yalanladı.

TFF Yönetim Kurulu üyesi Hamit Altıntop'un Galatasaraylı futbolcular Arda Turan ve Oğulcan Çağlayan'ın ceza alması ve verilen diğer kararlar sonrası görevinden istifa ettiği iddia edilmişti.

Konuyla ilgili olarak Hamit Altıntop'la konuşan Ersin Düzen, ''TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ile konuştum. Bazı internet sitelerinde, istifa ettiğine dair çıkan haberlerin kesinlikle doğru olmadığını söyledi.'' sözlerini kullandı.

Hamit Altıntop'un istifa iddiaları bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından biri olurken Ersin Düzen, Twitter'dan ayrıca ''Hamit Altıntop, kariyeri, bilgisi ve donanımı ile hem futbolumuz hem de TFF için çok kıymetli...'' paylaşımını yaptı.

Altıntop'un Türkiye Futbol Federasyonu'nda İcra Kurulu Üyesi, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu görevleri bulunuyor.

Hürriyet

TFF Hamit Altıntop Türkiye Futbol Federasyonu Galatasaray Arda Turan Oğulcan Çağlayan