Halil Dervişoğlu transferinde son durum

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş
Halil Dervişoğlu transferinde son durum

Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray formasını terleten ve gösterdiği performansla A Milli Takım'a yükselen Halil Dervişoğlu'nun yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği belirsizliğini koruyor.

HABER GLOBAL - ÖZEL

Transferin gözde isimlerinden Halil Dervişoğlu'nun durumu merak konusu.

Haber Global Spor Servisi, milli futbolcunun yakın çevresine ulaştı. İşte elde ettiğimiz son bilgiler...

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'in Avrupa Şampiyonası kadrosuna dahil ettiği Halil Dervişoğlu'nun ismi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyor. Dervişoğlu cephesi, üç takımın da kendilerine ulaştığını doğruluyor, ancak şimdilik kulübe resmi teklifte bulunulmadığını ifade ediyor.

Sezonun ikinci yarısını Galatasaray'da kiralık geçiren Halil Dervişoğlu'nun İngiltere'deki takımı Brentford, Premier Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Halil'in kulübüyle sözleşmesi 2024'te bitiyor. Brentford yönetimi Dervişoğlu'na güvendiklerini ve onu kadroda düşündüklerini oyuncu tarafına iletti.

Yani kulübü Halil'i satmaya çok sıcak değil. Dolayısıyla kendisi için belirlenen bir bonservis bedeli de yok. Ancak cazip bir satın alma ya da kiralama teklifine de kapıları kapatmış değiller. Görünen o ki, Avrupa Şampiyonası'nda milli futbolcunun göstereceği performans da belirleyici olacak. Halil Dervişoğlu cephesinin transfere onay çıkması durumundaki önceliği ise Galatasaray. 

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, 12 Süper Lig maçında 3 gol - 2 asist'lik performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

Halil Dervişoğlu Brentford Galatasaray Beşiktaş fenerbahçe Halil Dervişoğlu Beşiktaş Galatasaray transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri Fenerbahçe transfer haberleri