Halil Altıntop, Bayern Münih akademisinin başına geçti!

Bayern Münih Almanya Bundesliga
Halil Altıntop, Bayern Münih akademisinin başına geçti!

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen eski milli futbolcu Halil Altıntop, Alman devi Bayern Münih akademisinin yeni sportif direktörü oldu.

Eski milli futbolcu Halil Altıntop, Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in akademisinde sportif direktör oldu.

Bayern Münih yöneticilerinden Hasan Salihamidzic, Altıntop için, "Çok güveniyoruz. Kulübü ve çalışma tarzımızı biliyor. 15 yıllık profesyonel futbolculuk tecrübesi var. Halil yetenekleriyle akademimizi geliştirecek. Birlikte çalışacağımız için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Alman ekibinde çalışacağı için mutlu olduğunu dile getiren Altıntop, "Bana güvendikleri için teşekkür ederim. Kulübün başarısını sürdürmek için elimden geleni yapacağım." dedi.

Halil Altıntop 2020 yılında Bayern Münih altyapısında çalışmaya başladı. 40 yaşındaki eski futbolcu, 16 yaş altı takımında teknik direktör yardımcısı olarak görev aldı, daha sonra 17 yaş altı takımında çalıştı.

Futbola Almanya'da başlayan Halil Altıntop, Kaiserslautern, Schalke, Frankfurt, Trabzonspor Augsburg ve Slavia Prag formaları giydi. Altıntop 38 resmi maçta da Türkiye Milli Takımı forması giydi ve 8 kez ağları havalandırdı.

Halil Altıntop Bayern Münih

Kaynak: Diğer

Halil Altıntop Bayern Münih Trabzonspor