Hakan Çalhanoğlu'ndan İstanbul paylaşımı

UEFA Şampiyonlar Ligi futbol Spor haberleri
Hakan Çalhanoğlu'ndan İstanbul paylaşımı

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Inter'de forma giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, İstanbul'da oynanacak karşılaşma öncesi sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımında bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan yarı final karşılaşmasında Inter, ezeli rakibi Milan'ı eleyerek finale yükselmeyi başardı. 

Lacivert-siyahlılarda forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, karşılaşma sonrasında final için çok heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi:

"İki ay önce bunun için bir rüya diyordum. Şimdi benim evimde (Türkiye'de) final oynayacağız, orada olmak bir hayal. Teknik heyeti, takım arkadaşlarımı, taraftarları tebrik ediyorum, aynı zamanda bugün iyi oynayan Milan'ı da tebrik ederim. Bugün bizim için çok değerliydi. Çok mutluyum. Bugün rahatım ve mutluyum. Yarın rakibimizin kim olacağını göreceğiz ama finalde olmaktan dolayı mutluyum."

29 yaşındaki Milli futbolcu, Instagram hesabından Inter formalı elinde Türk bayrağı ve fonda Galata Kulesi bulunan bir görsel paylaşarak, "Evime geliyorum" yazdı.

 

 

Kaynak: AA

Inter Milan Şampiyonlar Ligi Hakan Çalhanoğlu İstanbul Inter Milan maçı