Hakan Çalhanoğlu'ndan astronomik teklife ret!

Inter Suudi Arabistan Ligi transfer haberleri
Hakan Çalhanoğlu'ndan astronomik teklife ret!
DepoPhotos

Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un üstlendiği Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na astronomik bir teklifte bulundu.

İtalyan devi Inter'de harika bir sezon geçiren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan talip çıktı.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un üstlendiği Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Hakan Çalhanoğlu'na 4 yıl için 72 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu.

Suudi kulübünün yaptığı bu teklifin hem Inter hem de Hakan Çalhanoğlu tarafından reddedildiği, Al-Hilal'in sezon sonunda Hakan'a yeni bir teklif yapmayı düşündüğü belirtildi.

Inter'de yıllık 6 milyon Euro kazanan 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun, mavi-siyahlı kulüple 3.5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

YAZ TRANSFER DÖNEMİNE DAMGA VURMUŞLARDI

Yaz transfer döneminde Neymar, Malcom, Ruben Neves, Aleksandar Mitrovic, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly ve Yassine Bounou gibi yıldız isimleri transfer ederek transfer piyasasına damgasını vuran Al-Hilal, 350 milyon Euro'nun üzerinde bonservis bedeli ödemişti.

Jorge Jesus yönetimindeki Al-Hilal, 18 haftası geride kalan Suudi Arabistan Ligi'nde 50 puanla namağlup bir şekilde liderlik koltuğunda oturuyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon Inter formasıyla çıktığı 21 maçta takımın 11 gollük katkı (8 gol - 3 asist) sağladı. Milli futbolcu bu performansıyla Lautaro Martinez ve Marcus Thuram'ın ardından takıma en çok gol katkısı sağlayan 3. isim oldu.

İki yıllık şampiyonluk hasretine bu sezon son vermek isteyen Inter, 17 haftası geride kalan İtalya Serie A'da 44 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Inter'in en yakın takipçisi ise 40 puanlı Juventus.