Hakan Çalhanoğlu'dan flaş Jorge Jesus sözleri: Benim haddim değil

Jorge Jesus Arda Güler
Hakan Çalhanoğlu'dan flaş Jorge Jesus sözleri: Benim haddim değil

Hakan Çalhanoğlu, İskoçya maçı öncesi basın toplantısında Arda Güler hakkında söylediği sözler tartışma yaratmıştı. Çalhanoğlu, Arda Güler konusunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'u eleştirmediğine vurgu yaparak "Benim haddime bile değil. Çok iyi bir hoca, çok tecrübeli bir hoca." dedi.

İskoçya maçının ardından Çekya maçına hazırlanan A Milli Takımımız'da kaptan Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

İtalya Serie A ekibi Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İskoçya maçı öncesi basın toplantısında Arda Güler ve Emirhan İlkhan gibi genç oyuncuların takımlarında süre almaları gerektiği yönündeki sözlerine açıklık getirdi.

"BEN HİÇ KİMSEYİ ELEŞTİRMEDİM, HADDİME DE DEĞİL"

Hakan Çalhanoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Basın toplantısından sonra ben açıklamaları gördüm, bana yapılan yorumları gördüm. İyi niyetimle söyledim, kötü niyetle söylemedim. Benim haddime bile değil. Çok iyi bir hoca, çok tecrübeli bir hoca. Ben genç futbolcuların da şans alması gerektiğini söyledim. Bir futbolcu kulüpten üstün olamaz. Ben hiç kimseyi eleştirmedim, haddime de değil. Ben orada Arda ve Emirhan'ın da süre almasını istedim. Musiala oynuyor, Nkunku var. Bunlar oynadığı için onların da oynaması gerektiğini söyledim."

"OYNAMASINI İSTEDİĞİM İÇİN SÖYLEDİM"

"Futbolcu gözüyle bakarak söyledim. Ben hocaların hepsine saygı duyuyorum. Jorge Jesus Arda'yı her gün görüyor, ben göremiyorum. Belki farklı düşüncesi vardır, belki güçlenmesini istiyordur. Ben de dedim ki ama koruma da bir yere kadar. Oynamasını istediğim için söyledim. Benim orada mesajım oydu. Arda çok yetenekli ve çok iyi bir karakter. Merih Demiral aracılığıyla tanıyorum. Ona saygım sonsuzdur. Kimseyi eleştirmiyorum."

 

Kaynak: Diğer

Hakan Çalhanoğlu Arda Güler