Hababamlı tanıtım sosyal medyayı salladı: Fenerbahçe Cenk Tosun'u bu şekilde duyurdu

Haber Merkezi
Fenerbahçe Transfer transfer haberleri futbol Spor haberleri

Fenerbahçe'nin 2 yıllığına kadrosuna kattığını resmen açıkladığı tecrübeli golcü Cenk Tosun için hazırlanan tanıtım filmi sosyal medyayı salladı. Filmdeki Hababam Sınıfı detayı en dikkat çeken ayrıntı oldu.

Beşiktaş ile yollarını ayıran ve Fenerbahçe ile anlaşan tecrübeli futbolcu Cenk Tosun dün akşam saatlerinde kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na resmi açıklamanın yapılmasıyla resmen açıklanan golcü oyuncu için Fenerbahçe'nin resmi hesaplarından paylaşılan tanıtım filmi sosyal medyayı salladı. Filmdeki Hababam Sınıfı detayı en dikkat çerken ayrıntı oldu.

FRANKFURT'TAN FENERBAHÇE'YE BAŞARI DOLU KARİYER

Almanya'nın Wetzlar kentinde dünyaya gelen Cenk Tosun, Eintracht Frankfurt altyapısından yetiştikten sonra 2009'da yine aynı kulüpte profesyonel oldu. 2011 yılında Gaziantepspor'a transfer olan Cenk, 3 yıl kırmızı-siyahlı formayı başarıyla terlettikten sonra bonservisi elinde Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'ta attığı gollerle dikkat çeken golcü futbolcu, 2018 yılında siyah-beyazlılardan hatırı sayılır bir bonservis bedeliyle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a imza attı. Ada ekibinde forma şansı bulmakta zorlanan Cenk Tosun buradan önce bir başka İngiliz kulübü Crystal Palace'a, sonraki sezon eski kulübü Beşiktaş'a kiralandı ve takip eden sezonda sözleşmesinin sona ermesiyle bonservisiyle geri döndü. Toplamda 6,5 yıl siyah-beyazlı formayı başarıyla giyen Cenk artık kariyerine Kadıköy'de devam edecek.