Gustavo Henrique'ye sürpriz talip!

Fenerbahçe transfer haberleri
Gustavo Henrique'ye sürpriz talip!

Fenerbahçe'nin sezon başında Flamengo'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı stoper oyuncusu Gustavo Henrique'ye talip var. Meksika basınında çıkan haberlere göre; kadrosunu güçlendirmek isteyen Cruz Azul, sarı-lacivertlilerin savunmacısıyla ilgileniyor.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de son haftalarda forma şansı bulmakta zorlanan Gustavo Henrique için transfer iddiaları ortaya atılıyor.

Devre arasında Samet Akaydın'ın takıma dahil edilmesiyle gözden düşen Brezilyalı oyuncuya Güney Amerika'dan talip var.

Bu sezon Meksika Ligi'nde beklentilerin uzağında kalan bir performans sergileyen Cruz Azul, kadrosunu güçlendirmek istiyor. Son olarak 2020-21 sezonunda şampiyon olan ekip, transferde rotasını Türkiye'ye çevirdi.

Meksika temsilcisi, iddialara göre Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusuyla ilgileniyor.

ESPN Meksika Muhabiri Mac Resendiz'in haberine göre; Meksika ligi ekiplerinden Cruz Azul, Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Gustavo Henrique ile ilgileniyor.

30 yaşındaki stoper, bu sezon 23 maça çıkarken 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Daha önce yabancı basında yer alan haberlerde Gustavo Henrique'nin sözleşmesinde "dizinden sakatlanmaması durumunda" 1.4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunun bulunduğu ileri sürülmüştü.

Fenerbahçe, sezon başında Brezilyalı oyuncuyu Flamengo'dan 1.4 milyon Euro ödeyerek bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Gustavo Henrique spor toto süper lig Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri