Gözyaşları sel olacak... Fenerbahçe ile bu akşam son maçına çıkıyor!

Fenerbahçe Spor haberleri
Gözyaşları sel olacak... Fenerbahçe ile bu akşam son maçına çıkıyor!

Yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda olmaması beklenen İsmail Kartal, bu akşam oynanacak maçla taraftarına veda edecek.

Fenerbahçe, bugün Süper Lig'de 37. hafta mücadelesinde evinde Karagümrük'ü konuk edecek. Sarı-lacivertliler bu sezon son kez taraftarlarının huzuruna çıkacak.

Kadıköy'deki bu karşılaşma her anlamda birçok özelliği içerisinde barındıracak. Bilhassa gözler teknik direktör İsmail Kartal'ın üzerinde olacak.

Yeni sezon için şu anda Jorge Jesus ismi ön planda olduğu için İsmail Kartal ile taraftarlar arasında duygusal bir vedanın yaşanması bekleniyor. Taraftarların maçın sonucundan bağımsız bir şekilde tecrübeli çalıştırıcıyı tezahüratlarla desteklemesi ve bir anlamda teşekkür edeceği biliniyor.

Öte yandan Karagümrük'ün başında yer alan Volkan Demirel de efsaneleştiği kulübü Fenerbahçe'ye ilk kez rakip oldu. İsmail Kartal bir anlamda Kadıköy'de son maçına çıkarken Volkan Demirel ise ilk kez Kadıköy'e rakip olarak gelecek. Aynı zamanda Volkan Demirel, 2010-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de beraber çalıştığı eski hocası İsmail Kartal'a da ilk defa rakip olacak. Kadıköy'de taraftarların da Volkan Demirel'e yakın ilgi göstermesi bekleniyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Beşiktaş spor haberleri Gündem haberleri