Gözyaşları içinde sahayı terk etti! Real Madrid'de Bellingham şoku

Real Madrid İspanya La Liga Jude Bellingham UEFA Şampiyonlar Ligi
Gözyaşları içinde sahayı terk etti! Real Madrid'de Bellingham şoku
FOTOĞRAF: Reuters

İspanya La Liga'da Real Madrid'in Girona'yı 4-0 yendiği maçta bileğinden sakatlık geçirip oyuna devam edemeyen Jude Bellingham'ın sakatlığının ciddi olduğu ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Leipzig maçında forma giymesinin beklenmediği bildirildi.

İspanya La Liga'da Real Madrid, şampiyonluk yolundaki en yakın rakibi Girona'yı 4-0 mağlup ederek adeta gövde gösterisi yaptı.

Madrid ekibinin sezon başında Borussia Dortmund'dan kadrosuna kattığı ve geldiği günden bu yana gösterdiği performansla Real Madrid'de sezonun en iyi oyuncusu olarak gösterilen Jude Bellingham karşılaşmada talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Karşılaşmada 2 gol atarak galibiyette önemli rol sahibi olan İngiliz oyuncu bileğinden yaşadığı sakatlığın ardından oyuna devam edemedi ve 57. dakikada yerini Brahim Diaz'a bıraktı.

İspanyol basınında yer alan haberlerde Jude Bellingham'ın geçirdiği sakatlığın ciddi göründüğü ve yapılacak tetkiklerin ardından sakatlık durumunun net olarak belli olacağı ifade edildi.

Marca'da yer alan haberde Bellingham'ın Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 13 Şubat Salı günü günü Alman ekibi Leipzig ile yapacağı maçta forma giymesinin çok zor olduğu ifade edildi.

Jude Bellingham, La Liga'da bu sezon çıktığı 21 karşılaşmada kaydettiği 16 golle gol krallığı yarışında da zirvede bulunuyor.

Gözyaşları içinde sahayı terk etti! Real Madrid'de Bellingham şoku - Resim : 1