Göztepe'den geçtiğimiz sezonu geride bırakan performans

TFF 1. Lig Göztepe
Göztepe'den geçtiğimiz sezonu geride bırakan performans
FOTOĞRAF: DepoPhotos

TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe bu sezon ortaya koyduğu performansla geçen sezonu geride bırakmayı başarırken, son dönemde iyi bir çıkış yakalayan İzmir ekibine sakat oyuncularından da iyi haber geldi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe, sezona istediği gibi başlayamamasına rağmen ligde çıktığı son 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek topladığı 14 puan ile geçen seneki performansını geride bıraktı.

İzmir ekibi, ligde 5. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezonun ilk 8 haftasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 8 puan elde etmişti.

MİLLİ ARA YARADI

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Göz-Göz'de tüm sakat futbolcular iyileşti. Ayak tabanından yaşadığı sakatlık sonucu 8 maçta forma giyemeyen sol bek İsmail Köybaşı'nın yanı sıra kanat Billal Messaoudi ve orta saha Ahmed Ildız da tamamen sağlığına kavuştu. 

Milli arada yoğun şekilde çalışan Göztepe, bu süreçte Manisa Futbol Kulübü ile oynadığı hazırlık maçını 4-1 kazanarak moral buldu. İsmail bu karşılaşmada sahaya ilk 11'de çıkıp bir de gol attı.

Cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı'nda Şanlıurfaspor'la karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılılarda işler yolunda giderken, teknik direktör Radomir Kokovic'in de kadro olarak eli güçlendi.

Kaynak: İHA

Göztepe göztepe haberleri Gürsel Aksel Stadyumu TFF 1. Lig TFF 1. Lig haberleri