Göztepe'den çifte transfer

Göztepe Transfer
Göztepe'den çifte transfer

Süper Lig'e yükselebilmek için güçlü bir kadro kurmak isteyen Göztepe, Celil Yüksel ve Ümit Akdağ kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

TFF. 1.Lig ekiplerinden Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sarı-kırmızılılar daha önce Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş, Konyaspor’dan Mame Diouf'u kadrosuna kattığını açıklamıştı.

İzmir temsilcisi bir takviye daha yaptı ve Samsunspor’dan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Celil Yüksel’i sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “1998 doğumlu orta saha oyuncusu Celil Yüksel sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katılmıştır” ifadelerini kullandı.

ÜMİT AKDAĞ KİRALANDI

Göztepe kadrosuna bir takviye daha yaptı ve Alanyaspor’dan 19 yaşındaki savunma oyuncusu Ümit Akdağ’ı sezon sonuna kadar kiraladığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “2003 doğumlu defans oyuncusu Ümit Akdağ sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza katılmıştır” denildi.

Kaynak: İHA

Göztepe Göztepe transfer TFF 1. Lig göztepe haberleri celil yüksel Ümit Akdağ