Göztepe'ye Yunan golcü

Göztepe
Göztepe'ye Yunan golcü

Yeni sezon kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, Panathinaikos'da forma giyen golcü futbolcu Argyris Kampetsis ile prensip anlaşmasına vardı.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Yunanistan'ın Panathinaikos takımında forma giyen golcü Argyris Kampetsis ile prensipte anlaşma sağladı.

Sportif Direktör Erk Toros'un Yunan kulübüyle oyuncunun bonservisi konusunda son pürüzleri gidermek üzere olduğu ve 22 yaşındaki golcünün en kısa zamanda sarı-kırmızılılara imza atacağı kaydedildi.

Almanya'da Borussia Dortmund'un altyapısında da forma giyen Yunan forvet 2018-2019 sezonunda Panathinaikos'a geldi. Burada 3 sezon forma giyen Kampetsis profesyonel kariyerinde 81 maça çıkıp 10 gol attı. 

MURAT PALULİ UZATTI 

Göztepe iç transferde bir oyuncusuna daha imza attırdı. Sezon biter bitmez stoper Atınç Nukan ve sol bek Berkan Emir'le sözleşme yenileyen Göztepe, sağ bek Murat Paluli'yi de takımda tuttu. 26 yaşındaki futbolcunun mukavelesi 1 yıl daha uzatıldı.

Geride kalan sezonda 24 Süper Lig maçına çıkan Murat toplam 2418 dakika süre aldı. Murat sezon boyunca 1 asistle oynadı.

Göztepe iç transferde defans oyuncusu Alpaslan Öztürk ile yollarını ayırmıştı.

Kaynak: DHA

Göztepe Panathinaikos Göztepe transfer haberleri Süper Lig transfer haberleri