Göztepe Sportif Menajeri İlhan Şahin: Galatasaray'dan İrfan Can Eğribayat için böyle bir teklif gelmedi

Galatasaray Göztepe
Göztepe Sportif Menajeri İlhan Şahin: Galatasaray'dan İrfan Can Eğribayat için böyle bir teklif gelmedi

Yerli kaleci arayışları sürdüren Galatasaray'ın listesinde olduğu iddia edilen İrfan Can Eğribayat ile ilgili Göztepe kulübünden açıklama geldi.

HABER GLOBAL ÖZEL HABER - BERK SAYAR

Galatasaray'da Okan Kocuk'un Giresunspor'a gönderilmesinin ardından Fernando Muslera'yı yedekleyecek bir kaleci arayışı sürüyor. En son olarak Göztepe'nin kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın adı Sarı-kırmızılı kulüple anılmıştı.

Haber Global bu iddiaları Göztepe Sportif Menajeri İlhan Şahin'e sordu.

Şahin, "Galatasaray'dan böyle bir teklif gelmedi, şu an için böyle bir durum yok. Halil Akbunar ile alakalı da böyle iddialar çıkmıştı ama 5 yıllık sözleşme imzalandı." diye konuştu. 

İRFAN CAN EĞRİBAYAT KİMDİR?

İrfan Can Eğribayat 30 Haziran 1998 tarihinde Adana’da dünyaya gözlerini açtı. Adanaspor altyapısında futbola başlayan oyuncu ardından A takıma yükselme başarısı gösterdi. 2017 senesinde Adanaspor ile profesyonel anlaşma imzaladı. Adanaspor’da şuana dek 69 maçta görev aldı, bu maçların 54’ünde mücadeleye ilk 11’de başladı. 21 Yaş Altı Milli Takımı’nda da top koşturan genç kaleci 2020 yılı yaz transfer sezonunda Göztepe’ye transfer oldu. Sağ ayağını kullanan kalecinin piyasa değeri 3 milyon 300 bin euro. İrfan Can Eğribayat 22 yaşında ve 1,93 cm boyunda.

Kaynak: Haber Global TV

irfan can eğribayat Göztepe Galatasaray irfan can eğribayat kimdir transfer haberleri Galatasaray haberleri