Göztepe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Göztepe Galatasaray
Göztepe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Son 14 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'ye konuk olacak. Peki, Göztepe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Süper Lig'de 26. haftanın perdesi İzmir'de kapanacak. Ligde kötü bir gidişat içerisinde olan Galatasaray ile Göztepe, galibiyet için kıyasıya bir karşılaşmaya girişecek. Son 14 maçından yalnızca 1 galibiyet elde edebilen ve 29 puanla da 15. sırada bulunan Galatasaray'ın kazanmaktan başka herhangi bir çaresi bulunmuyor. Aslan, zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp çıkışa geçmeyi istiyor. Üst üste Altay ve Hatayspor maçlarını kaybedip 27 puanla düşme potasının bir basamak üzerinde yer alan Göztepe, taraftar desteğini de arkasında toplayarak renktaşını, İzmir'den eli boş göndermeyi amaçlıyor.

göztepe gs maçı saat kaçta

GÖZTEPE GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu Göztepe - Galatasaray maçını Arda Kardeşler yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak olan mücadele beIN Sports 1'den naklen bir şekilde yayınlanacak.

GÖZTEPE GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Göztepe: İrfan Can, Angel, Kahraman, Arslanagic, Soner, Nwobodo, Kerim, Moubandje, Santo, Halil, Ndiaye

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Ömer, Pulgar, Berkan, Emre, Kerem, Babel, Gomis

GÖZTEPE GALATASARAY MAÇI HAKEMLERİ

Göztepe ile Galatasaray arasında oynanacak olan zorlu müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarınıysa Esat Sancaktar ile birlikte Bahtiyar Birinci gerçekleştirecek. Maçın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy yapacak.

Göztepe-Galatasaray maçının VAR yönetimi ise şu şekilde:

VAR: Mete Kalkavan
AVAR: Erdinç Sezertam
AVAR: Abdullah Olcar

Göztepe Galatasaray canlı izle