Göztepe - Fenerbahçe maçı sırasında neler yaşandı? İşte tüm detaylar

Sercan Hamzaoğlu Fenerbahçe Göztepe

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Göztepe - Fenerbahçe karşılaşmasında neler yaşandığını anlattı.

Futbol Global programında konuşan Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, dün gece Göztepe - Fenerbahçe maçı sırasında yaşanan olayları anlatı.

Saldırganın polis tarafından alınıldığı öğrendikten sonra bu kişiye ne olduğunu öğrenmek için maçın bitmesini bitmeden aşağıya indiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Saldırganın ne zaman götürüleceğini görmek istedim. Otoparka indim. Beklerken onu üzerinde polis yeleği olan biri ve birkaç arkadaşıyla otoparkta gördüm. Peşlerinden gittim, gördüklerime inanamadım. Bu kadarı da olmaz dedim. Fotoğrafını çektim, sonra teyit ettim. Polis yelekli kişi 'Hadi eyvallah' deyip geri döndü. Adam arkadaşlarıyla arabaya binip stattan ayrıldı." dedi.

Hamzaoğlu, gözaltına alındıktan sonra neden bırakıldığına şaşırdığını belirterek "Spor şube müdürü bir buçuk saat onunla ne konuştu, sonra polis yelekli kişi otoparkta bu kişilere neden eşlik etti, bu kişinin özelliği ne ki normal taraftara uygulanan muamele bu kişiye uygulanmadı?" sorularının yanıt beklediğini belirtti.

Hamzaoğlu'nun tanık olduğu bu olayın ardından Fenerbahçe bir açıklama yayınlayarak bu fotoğraflarda görülen kişinin serbest bırakılmasının nedenini sordu.