Göztepe'den Ryan Donk'a teklif

Galatasaray Göztepe
Göztepe'den Ryan Donk'a teklif

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, savunma hattını güçlendirmek amacıyla, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Surinamlı stoper Ryan Donk'a teklifte bulundu.

Süper Lig'de transfer döneminde Kahraman, Şefik, Arslanagic, Baku, Tijanic ve Lourency ile sözleşme imzalayan Göztepe, Ryan Donk'u gözüne kestirdi.

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren ve sarı-kırmızılılarla anlaşma sağlayamayan Surinamlı oyuncuya teklif götüren İzmir temsilcisinin, Donk'tan yanıt beklediği belirtildi. Teknik direktör Ünal Karaman'ın da deneyimli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği ifade edildi.

Şu an için Türkiye'den ayrılmak istemeyen 35 yaşındaki futbolcuya Süper Lig'den 3 takımın daha transfer teklifi götürdüğü öğrenildi. 

RYAN DONK'UN TÜRKİYE KARİYERİ

Türkiye'deki kariyerine 2013-2014 sezonunda Kasımpaşa'da forma giyerek başlayan Donk, 2.5 sezon lacivert-beyazlılarda top koşturdu. Galatasaray'a 2015-2016 sezonun devre arasında transfer olan orta saha oyuncusu, 2016-2017'de Real Betis'e kiralandı. Ertesi sezon tekrar Galatasaray'a dönen Ryan Donk aralıksız 4 sezon Galatasaray forması giydi. Donk, geçen sezon ise Galatasaray'da 32 maça çıkıp 2 kez fileleri sarstı.

Stoperin yanı sıra orta sahada da görev yapabilen Donk, uzun süre doğduğu ülke olan Hollanda'dan beklediği daveti alamaması üzerine Surinam Milli Takımı'nda forma giymeye başladı.

Kaynak: DHA

Galatasaray Ryan Donk Göztepe Göztepe transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri