'Görevimi bırakıyorum' diyen Uğur Dündar'dan yeni açıklama: Görevime devam ediyorum

Fenerbahçe Ali Koç

Fenerbahçe'nin Genel Kurulu'ndaki gerginlik sırasında tweet atarak 'görevi bırakıyorum' diyen Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, yeni bir açıklama yaparak görevine devam edeceğini duyurdu.

Fenerbahçe'nin Mali Genel Kurulu gerginliklerle geçti. Başkan Ali Koç'un konuşması sırasında üyeler arasında kavga çıktı. Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, o sıralarda tweet atarak, "Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim. Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım. 12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım. Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da Cumhuriyetin Feneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim" dedi.

"GÖREVİME DEVAM EDİYORUM"

Daha sonra yeni bir açıklama yapan Dündar, "Genel Kurul Üyelerimizin unutulmaz destekleriyle görevime devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kurulda yapılan oylama sonrası oy çokluğu ile göreve devam etmesi kararlaştırıldı.

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe Genel Kurulu Ali Koç Uğur Dündar