Gol düellosunda kazanan Fenerbahçe

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Süper Lig Adana Demirspor
Gol düellosunda kazanan Fenerbahçe
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Adana Demirspor'u 4-2'lik skorla mağlup etti.

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi.

Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf Fenerbahçe oldu.

Karşılaşmaya baskılı başlayan Sarı-lacivertliler, 17. dakikada golü buldu. Kullanılan kornerde Mert Müldür'ün indirdiği topta Alexander Djiku topu ağlarla buluşturarak Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

Adana Demirspor 25. dakikasında maça dengeyi getirdi. İrfan Can Eğribayat'ın hatasında topla buluşan Mario Balotelli skoru 1-1 yaptı ve ilk yarının skorunu belirledi.

Maçın 2. yarısına etkili başlayan Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'nin asistinde Edin Dzeko'nun attığı golle 2-1 öne geçti.

70. dakikada ise Fenerbahçe adına sahneye çıkan isim ise bu kez Dusan Tadic oldu. Adana Demirspor kalecisi Vedat Karakuş'un önde olduğu pozisyonda orta saha çizgisine yakın bir yerden topa düzgün vuran Sırp futbolcu muhteşem bir golün altına imzasını atarak maçta farkı 2'ye çıkardı.

Adana Demirspor, Yusuf Barasi'nin 80. dakikada buluğu golle farkı 1'e indirse de Fenerbahçe'nin bu gole yanıtı gecikmedi.

85. dakikada Sebastian Szymanski'nin ortasında topa iyi yükselen Serdar Dursun yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu tayin etti: 4-2.

Ligdeki galibiyet serisini 6 maça çıkaran Fenerbahçe puanını 82 yaparak Galatasaray'ı takibini sürdürdü, 39 puanda kalan Adana Demirspor ise 11. basamakta kaldı.

Fenerbahçe ligde gelecek hafta deplasmanda Fatih Karagümrük ile mücadele edecek, Adana Demirspor ise deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.