Gökhan İnler'den Beşiktaş açıklaması: Beşiktaş'a geri döneceğim için çok mutluyum

Beşiktaş Transfer
Gökhan İnler'den Beşiktaş açıklaması: Beşiktaş'a geri döneceğim için çok mutluyum
FOTOĞRAF: DHA

Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Gökhan İnler, futbolu Siyah-beyazlı kulüpte bırakmak istediğini ve önümüzdeki sezon sportif direktör olarak görev yapmayı planladığını söyledi.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Gökhan İnler, siyah-beyazlı takıma yeniden dönüyor. 39 yaşındaki tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık anlaşma sağlanırken, bir sonraki sezon görev sportif direktör olarak devam edecek.

Gökhan İnler, UEFA'nın MIP programına kabul edildi ve eğitimlerini tamamladıktan sonra sezon sonunda sportif direktör olarak göreve başlamayı hedefliyor. Beşiktaş'a yeniden döneceği için çok mutlu olduğunu ifade eden İnler, şu açıklamaları yaptı:

"Beşiktaş'a yeniden döneceğim için çok mutluyum. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum. Sezon sonunda jübile yapmayı planlıyoruz. Bu maç Napoli ile olacak inşallah. Bu sezon futbolcu, önümüzdeki sezon ise sportif direktör olarak planlıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika Gökhan İnler Gökhan İnler Beşiktaş