Giresunspor'da Mehmet Birinci dönemi sona erdi

Giresunspor TFF 1. Lig
Giresunspor'da Mehmet Birinci dönemi sona erdi

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, teknik direktör Mehmet Birinci ile yolların ayrıldığını açıkladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, teknik direktör Mehmet Birinci ile yollarını ayırdı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Futbol A Takım teknik direktörlük görevini yürüten, geçmişte Giresunspor ile şampiyonluk yaşayan Birinci ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı belirtildi.

Açıklamada, Mehmet Birinci'ye Giresunspor'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki kariyerinde başarı dilendi.

TAKIMDAN AYRILAN 4. TEKNİK ADAM OLDU

Giresunspor, Mehmet Birinci yönetiminde çıktığı 8 lig maçında birer galibiyet ve beraberlikle 4 puan alabilirken, 6 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Futbol A Takım teknik direktörlüğü görevini yürüten, Giresunspor'umuzla şampiyonluk yaşamış değerli hocamız Mehmet Birinci ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Kendisine Giresunspor'umuz için vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

Sezon başından beri Giresunspor’da Hakan Keleş, İrfan Buz ve Mustafa Kaplan’ın ardından Mehmet Birinci, takımdan ayrılan 4. teknik adam oldu.

TFF 1. LİG'DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

TFF 1. Lig'in 17. haftası, oynanan üç maçla tamamlandı.

Haftanın kapanış gününde Manisa FK, Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı. Çorum FK konuk ettiği Boluspor'u 2-0, Eyüpspor ise ağırladığı Erzurumspor FK'yi 3-0 mağlup etti.

Haftanın sonuçları:

Gençlerbirliği-Tuzlaspor: 0-2

Sakaryaspor-Kocaelispor: 3-1

Bodrum FK-Göztepe: 3-0

Bandırmaspor-Adanaspor: 2-3

Ümraniyespor-Giresunspor: 2-1

Altay-Ankara Keçiörengücü: 2-1

Manisa FK-Şanlıurfaspor: 1-1

Çorum FK-Boluspor: 2-0

Eyüpspor-Erzurumspor: 3-0

Kaynak: AA