Giresunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Giresunspor
Giresunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
giresunspor fenerbahçe maçı

İki maçtır galip gelemeyen Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Giresunspor’a konuk olacak. Peki, Giresunspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, muhtemel 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

2 maçtır kazanamayan, son 5 maçta da yalnızca 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe, Süper Lig'in 25. haftasında Giresunspor'un konuğu olacak. İsmail Kartal yönetiminde olan Kanarya, zorlu deplasman karşılaşmasında 3 puandan başka bir şeyi hedeflemiyor. 4 maçtır 3 puana hasret kalan ve ateş hattı üstünde yer alan Çotanaklar ise güçlü rakibi karşısında elde edebileceği bir sürpriz için yeşil sahaya çıkacak. Ev sahibinde maç öncesinde Hayrullah Bilazer ve Erol Can Akdağ’ın sakatlıkları var. Giresunspor’u yenerek kötü gidişe dur demek isteyen Fenerbahçe'de de bu maç öncesi önemli eksikler var. İşte Giresunspor - Fenerbahçe maçına dair önemli bilgiler...

GİRESUNSPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Çotanak Stadyumu'nda oynanacak olan zorlu Giresunspor - Fenerbahçe maçını hakem Zorbay Küçük yönetecek. Giresunspor - Fenerbahçe karşılaşması bugün saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den de naklen bir şekilde yayınlanacak.

GİRESUNSPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11LER

Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz, Traore, Pelupessy, Diabate, Chiquinho, Sergio, Balde

Fenerbahçe: Berke (Altay), Nazım, Kim, Szalai, Ferdi, Zajc, Sosa, Samuel, Mert Hakan, Valencia, Serdar Dursun

FENERBAHÇE'DE 6 FUTBOLCU İSTANBUL'DA

Giresunspor'u yenerek kötü gidişe dur demek isteğinde bulunan Fenerbahçe'de bu maç öncesi kritik eksikler bulunuyor. Henüz hazır hale gelemeyen Luiz Gustavo ile birlikte Mesut Özil, bu mücadelede de görev alamayacak. İrfan Can Kahveci ve Filip Novak’ın da sakatlıkları halen devam ediyor. Kayseri maçında darbe aldığı bacağında ağrıları olan Ozan, İstanbul'da bırakıldı. Başakşehir karşılaşmasında görmüş olduğu sarı kart neticesinde cezalı duruma düşen Miguel Crespo da Giresunspor maçında formasını giyemeyecek.

49 YIL SONRA KAZANMAK İSTİYOR

Süper Lig'de yer almış olduğu 1972 - 1973 sezonunda kendi sahasında oynadığı maçta Fenerbahçe'yi Necmi Perekli’nin atmış olduğu gol ile 1-0 yenen Karadeniz ekibi Giresunspor, bu tarihten sonra da rakibine üstünlük sağlayamadı. Karadeniz temsilcisi, 49 yıl önce yenmiş olduğu rakibini bir kere daha yenerek hasretine son vermek istiyor.

Bu zamana dek 13 maçta karşı karşıya gelen iki takım maçlarında, Sarı - Lacivertliler 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Çotanaklar'ın hocası olan Hakan Keleş, zorlu maç öncesindeyse, 'Fenerbahçe büyük bir camia, bu ligin güçlü takımlarından biri ancak bu sene iyi gitmiyorlar. Giresunspor olarak bu sezon büyük takımlara karşı aldığımız güzel sonuçlar, Fenerbahçe maçı öncesi bizi umutlandırıyor' ifadelerini kullandı.

saat kaçta