Gençlerbirliği'nden Eryaman Stadyumu açıklaması

ANKARA (AA)
Gençlerbirliği TFF 1. Lig Ankaragücü
Gençlerbirliği'nden Eryaman Stadyumu açıklaması
FOTOĞRAF: AA

TFF 1. Lig ekiplerinden Gençlebirliği iç sahada yapacakları Bandırmaspor maçının Eryaman Stadyumu yerine Aktepe Stadı'nda oynanacağını açıkladı.

Gençlerbirliği, TFF 1. Lig'in 23. haftasında karşılaşacakları Bandırmaspor maçının Aktepe Stadı'nda oynanacağını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Eryaman Stadı'nı, Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'yle ortak kullandıkları anımsatılarak, şu ifadelere yer verildi:

"Eryaman Stadyumu'nun, son dönemdeki yoğun maç trafiğinden zeminin etkilendiği ve Ankaragücü-Galatasaray arasında 18 Şubat Pazar günü oynanacak müsabaka sonrası saha zemininin daha da ağırlaşacağı, 19 Şubat Pazartesi Bandırmaspor'la oynayacağımız karşılaşmada da saha zemininin futbol oynamaya elverişsiz bir hal alacağı TFF ve tarafımızca hasıl olmuştur. Bu vesileyle TFF tarafından kulübümüze gönderilen yazıda 19 Şubat Pazartesi günü Bandırmaspor'la oynayacağımız müsabaka için stat belirlememiz istenmiş ve kulübümüz tarafından stat belirtilmemesi halinde TFF tarafından resen stat ataması yapabileceği bildirilmiş.

TFF 1. Lig'de kalan iç saha maçlarımızın yeniden Eryaman Stadyumu'nda oynanabilmesi ve zemin bakım çalışmalarının sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Eryaman Stadyumu'ndaki çalışmalar sonlanıncaya kadar TFF'nin isteği üzerine kulüp olarak farklı bir statta oynama kararı almış bulunmaktayız. TFF ile yapmış olduğumuz görüşmeler ve yazışmalar neticesinde isteğimiz üzerine TFF 1. Lig'in 23. haftasındaki Bandırmaspor müsabakasının, 19 Şubat Pazartesi günü saat 14.00'te Aktepe Stadı'nda oynanmasına karar verilmiştir."