Galler Türkiye maçı, Arda Güler ilk 11'de

Arda Güler İspanya La Liga Milli Takım Real Madrid
Galler Türkiye maçı, Arda Güler ilk 11'de

Arda Güler, Valladolid'e karşı ilk 11'de oynadı, Las Palmas'a karşı yedek kulübesinden oyuna dahil oldu, Real Betis maçında ise süre alamadı. Arda Güler şimdi ilk 11'e dönüyor ama milli takımda.

Arda Güler, Real Madrid'deki geleceğine damgasını vurabilecek belirleyici bir sezon oynuyor. Carlo Ancelotti'nin takımının önemli bir parçası olmasını engelleyen fiziksel sorunlarını aştı. Yeni sezonda kendine yer bulma umudundaydı. Ancak bu planları Carlo Ancelotti yapıyor.

Eski Fenerbahçeli oyuncu sakat olan Camavinga ve Bellingham'ın yokluğunda orta sahada süre almayı umuyordu. Ancak Carlo ona pozisyon vermedi. 5 maçta sadece 1 maçta ilk 11'de yer aldı.

Valladolid karşısında Tchouameni ve Valverde'den oluşan orta sahanın Mbappe, Vinicius ve Rodrygo'dan oluşan hücum üçlüsü arasındaki bağlantı görevini alan Arda Güler, Real Madrid berbat performansı sırasındaki tek iyi performansa sahip olan oyuncuydu. Ancak bu Carletto'yu ikna etmeye yetmedi.

Real Betis maçında bu görev Ceballos'a verildi. Ancak takım yine kötüydü. O da olmadı, ikinci yarıda değişiklikler yapan Ancelotti, ısınmaya göndermesine rağmen Arda Güler'e süre vermedi.

Şimdi Arda Güler'in önünde iki milli maç var. Galler karşısında sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor.