Galatasaraylı Mariano'dan ayrılık açıklaması: "Brezilya'ya dönmek istiyorum"

Galatasaray
Galatasaraylı Mariano'dan ayrılık açıklaması: "Brezilya'ya dönmek istiyorum"

Galatasaray'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mariano'dan ayrılık açıklaması geldi.

Fox Brasil'e konuşan Brezilyalı sağ bek yaptığı açıklamada "Planım Brezilya'ya dönmek, gerçekten geri dönmek istiyorum, ailem de öyle" ifadelerini kullandı.

Brezilya'daki bazı kulüplerle görüştüğünü ifade eden Mariano, "Planım Brezilya'ya dönmek. Gerçekten geri dönmek istiyorum, ailem de öyle. Bizim isteğimiz bu yönde. Şu anda olduğum yerden keyif alıyorum. Son 10 maçta 5 asist yaptım ve bu Galatasaray'da geçirdiğim en iyi zaman dilimi. Dört yıl daha harika maçlar çıkarabilecek fiziksel seviyeye sahibim. Brezilya'daki bazı kulüplerle görüştüm. Etik olmadığı için takım ismi vermeyeceğim. Sözleşmemin son dönemlerinde olduğu için benimle iletişime geçmek isteyen kulüplere açık kapı bıraktım." dedi.

Devre arası transfer döneminde Flamengo ile görüştüğünü daha önce açıklayan başarılı oyuncu, "Rafinha gelmeden önce bir teklif aldım. Flamengo'dan biri benimle temasa geçti. Sonrasında seçimlerinin Rafinha olduğunu açıkça belirttiler. Ben de 'Sorun değil, Türkiye'de mutluyum' dedim" şeklinde konuştu.

Ntvspor

Galatasaray Mariano Galatasaray transfer haberleri Mariano sözleşme