Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı'nın mutlu günü

Galatasaray A Milli Takım
Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı'nın mutlu günü
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray'ın 29 yaşındaki stoperi Abdülkerim Bardakcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada baba olduğunu duyurdu. Sarı-kırmızı kulüp de yayınladığı mesajla oyuncusunu tebrik etti.

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın başarılı futbolcusu Abdülkerim Bardakcı kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda baba olduğunu açıkladı.

Milli stoper yaptığı açıklamada, "Hoşgeldin canım kızım, her şey için teşekkür ederiz hocam" ifadeleri kullandı.

Galatasaraylı Abdülkerim Bardakcı'nın mutlu günü - Resim : 1

Galatasaray kulübünün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımı oyuncularımızdan Abdülkerim Bardakcı ve değerli eşinin bir kız çocuğu dünyaya geldi. Abdülkerim ve eşini tebrik ediyor; yeni doğan bebekleri Alara'ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz!"

ABDÜLKERİM BARDAKCI'NIN PERFORMANSI

Abdülkerim Bardakcı geçtiğimiz sezon başında 2.8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Konyaspor'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

İlk sezonunda tüm kulvarlarda sarı-kırmızılı formayla 33 maçta şans bulan stoper 3 gol-3 asistlik performans sergileyerek takımının ligi şampiyon olarak tamamlamasında önemli pay sahibi olmuştu.

29 yaşındaki savunmacı bu sezon teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmez isimleri arasına girdi. Abdülkerim Bardakcı 2023-2024 sezonunda 19 resmi karşılaşmada sahaya çıkmayı başarırken, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Kaynak: Haber Global TV