Milot Rashica'nın menajerinden transfer açıklaması

Galatasaray
Milot Rashica'nın menajerinden transfer açıklaması

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica'nın bonservisini elinde bulunduran Norwich City'nin, Rashica'nın transferi için Burnley ile anlaşmaya vardığı iddiaları üzerine Kosovalı oyuncunun menajerinden açıklama geldi.

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Championship ekibi Norwich City'den kiraladığı Milot Rashica için transfer iddiası gündeme geldi.

Kosova medyasında çıkan habere göre Norwich City, Rashica'nın transferi için Premier Lig'e yükselmeyi garantileyen Burnley ile 11 milyon Pound (yaklaşık olarak 12,5 milyon Euro) karşılığında anlaşmaya vardı.

MENAJERİ İDDİALARI YALANLADI

Radyospor'a konuşan Rashica'nın menajeri Aykut Erçetin, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Rashica'nın hedefi, Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak. Galatasaray'da ve Türkiye'de olmaktan çok mutlu. Gönlü Galatasaray'da kalmaktan yana." şeklinde konuştu.

26 MAÇTA 11 GOLLÜK KATKI SAĞLADI

Kiralama bedeli ödenmeyen ve satın alma opsiyonu bulunmayan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı formayla bu sezon tüm kulvarlarda 26 resmi maça çıktı ve 6 gol - 5 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Diğer

Galatasaray milot rashica Norwich City Burnley Galatasaray transfer haberleri