Manchester United'a bir kötü haber daha

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Manchester United
Manchester United'a bir kötü haber daha
DepoPhotos

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakiplerinden olan İngiliz devi Manchester United'da sakatlar kervanına Casemiro da katıldı.

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden İngiltere temsilcisi Manchester United'ın orta saha oyuncusu Casemiro sakatlığı nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Casemiro, geçen çarşamba günü Newcastle United'a karşı aldığımız Carabao Kupası yenilgisi sırasında yaşadığı hamstring sakatlığı nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak." denildi.

Brezilyalı futbolcunun, sakatlığı nedeniyle Manchester United'ın 29 Kasım'da Galatasaray'a konuk olacağı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçını da kaçırma ihtimali olduğu belirtildi.,

EKSİK SAYISI 7'YE ÇIKTI

Geçmiş haftalarda teknik direktör Erik ten Hag'la yaşadığı gerilimin ardından Jadon Sancho'yu kadro dışı bırakan İngiliz ekibi; Casemiro, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Amad Diallo ve Aaron Wan-Bissaka'nın sakatlığı sonrası 7 oyuncudan yoksun bulunuyor.

BAYERN MÜNİH DE SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYOR

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih, Hollandalı stoper Matthijs de Ligt'ten gelen sakatlık haberiyle sarsıldı.

Almanya Kupası 2. Tur maçında Saarbrücken'e deplasmanda 2-1 mağlup olan Bavyera ekibi'nde karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Hollandalı stoper Matthijs de Ligt, 25. dakikada yaşadığı sakatlığın ardından oyuna devam edememiş ve yerini Konrad Laimer'e bırakmıştı.

BILD gazetesinin haberine göre, Matthijs de Ligt 4 ila 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacak.

24 yaşındaki Hollandalı stoper Almanya Bundesliga'da Borussia Dortmund, Heidenheim, Köln ve Union Berlin; UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Galatasaray ve Kopenhag maçlarında forma giyemeyecek.

UPAMECANO VE GUERREIRO DA SAKAT

Bayern Münih savunmasında Dayot Upamecano ve Raphael Guerreiro'nun da sakatlıkları devam ediyor.

Kaynak: AA