Galatasaray'ın ocak planı: 2 isim gelecek, 1 isim gidecek

Galatasaray Fatih Terim
Galatasaray'ın ocak planı: 2 isim gelecek, 1 isim gidecek
@ AA

Galatasaray'da transfer gündeminin ocak ayında 2 isim üzerine yoğunlaşacağı öne sürüldü. Takımda bir de ayrılık beklendiği dile getiriliyor.

Transfer döneminde adeta gençleşen Galatasaray'da ocak ayında da 2 hamlenin hazırlığının yapıldığı öne sürüldü. Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre, ara transfer döneminde, yazın çok istenilen ancak kadroya katılamayan Gedson Fernandes için çalışmaların yapılacağı belirtildi.

Galatasaray'da ocak ayında bir diğer transfer hedefinin ise, kale İrfan Can Eğribayat olduğu öne sürüldü. Habere göre, teknik direktör Fatih Terim'in, orta sahada vazgeçilmez olarak gördüğü Berkan ve Cicaldau'yu Gedson'un tamamlayacağını düşünülüyor. Yazın 15 milyon Euro'da direten Benfica'nun, 10 milyon Euro seviyelerinde indirime zorlanağı aktarıldı. Kiralama formüllerinin de devreye sokulacağı belirtiliyor.

Artı 3 yerli kuralında Taylan, Berkan, Kerem, Halil, Emre Kılınç ve Alpaslan'ı dönüşümlü kullanan Terim'in, yedek kalecileri Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'ye güvenemediği için Muslera'yı ligde her maçta oynattığı belirtilen haberde, İrfan Can Eğribayat'ın olası transferinde Muslera'nın yorucu maç maratonunda dinlenme fırsatı bulacağı da ifade edildi.

Sarı kırmızılılarda ocak ayında gönderileceği öne sürülen isim ise Deandre Yedlin. Habere göre, son dönemde Sacha Boey sakatlandığı için forma şansı bulan 28 yaşındaki futbolcu, bu şansını iyi kullanamadı ve performansıyla sınıfta kaldı.

 

Kaynak: Diğer

Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Fatih Terim irfan can eğribayat Gedson Fernandes