Galatasaray'ın Manchester United'lı oyuncu için yaptığı teklif reddedildi

İngiltere Premier Lig Transfer Manchester United Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'ın Manchester United'lı oyuncu için yaptığı teklif reddedildi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'ın Hollandalı futbolcusu Donny van de Beek'i kiralamak için yaptığı teklifin reddedildiği iddia edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray, orta sahasını iyi bir isimle takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-kırmızılıların transferde adı Marco Verratti, Tanguy Ndombele gibi isimlerle anılmıştı. Cimbom'un Devler Ligi'nde aynı grupta yer aldığı Manchester United'lı oyuncuya talip olduğu iddia edildi.

The Athletic'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın Donny van de Beek'i kiralamak için Manchester United'a yaptığı teklif reddedildi.

Haberde Galatasaray'ın Hollandalı futbolcuyu kiralamak için 1 milyon pound'luk ücret önerdiği fakat bunun geri çevrildiği ifade edildi.

Sarı-kırmızılıların bu gelişmeye rağmen transferden vazgeçmediği ve yeni bir teklifle Kırmızı Şeytanlar'ın kapısını çalabileceği ileri sürüldü. Haberde ayrıca Türkiye'de yaz transfer sezonunun 15 Eylül'de biteceği de hatırlatıldı.

2020 yazında 39 milyon Euro karşılığında Ajax'tan transfer edilen Donny van de Beek, geride kalan 3 yılı aşkın sürede yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Manchester United formasını yalnızca 60 kez giyebildi ve 2 gol - 2 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Galatasaray Transfer son dakika Galatasaray Transfer Twitter Manchester United' Donny van de Beek