Galatasaray'ın Evander için yaptığı teklif reddedildi

Galatasaray
Galatasaray'ın Evander için yaptığı teklif reddedildi

Galatasaray'ın FC Midtjylland'da forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Evander için yaptığı son teklif Danimarka kulübü tarafından reddedildi.

B.T. spor muhabiri Farzam Abolhosseini'nin haberine göre; Galatasaray, Evander için daha önce yaptığı teklifi 6 milyon Euro'ya yükseltti ancak bu teklif de FC Midtjylland tarafından düşük bulunarak reddedildi.

Evander'in kariyerinde yeni bir sayfa açmak için takımdan ayrılmak istediği, taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Galatasaray'ın Evander için yaptığı teklif reddedildi - Resim : 1

'EVANDER' DA SILVA FERREIRA KİMDİR? EVANDER'İN KARİYERİ

Futbola Vasco da Gama altyapısında başlayan Evander, 2018 yazında kiralık olarak geldiği FC Midtjylland'da 32 maçta 12 gol - 3 asistlik performans sergiledi ve sezon sonunda 2.5 milyon Euro karşılığında bonservisiyle Danimarka temsilcisine transfer oldu.

FC Midtjylland'da 4 sezonu geride bırakan 24 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, 150 resmi maçta 77 gole doğrudan katkı (43 gol - 34 asist) sağladı.

Merkez orta sahanın yanı sıra kanatlarda ve forvet arkasında da görev yapabilen Evander da Silva Ferreira'nın kulübüyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Evander FC Midtjylland Galatasaray transfer haberleri