Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'den galibiyet yorumu 

Galatasaray Mauro Icardi UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'den galibiyet yorumu 

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Manchester United deplasmanında 3-2 kazandıkları maç sonrası, ''Hedefimiz bu gruptan çıkmak. Daha 4 maç var, kalan maçlarda da bu bilinçle hareket etmeliyiz." dedi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ikinci grup maçında Manchester United'ı 3-2 yendi. Sarı kırmızılılar gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Mauro Icardi: Hedefimiz bu gruptan çıkmak

Icardi açıklamasında; "Penaltıyı kaçırdığım için kendime kızdım ama kazandığımız için çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi gruplarında Galatasaray formasıyla attığım ilk gol oldu. Çok mutluyum. Şu anda bulunduğumuz konumdan memnunuz ama sadece 2 maç oynadık. Hedefimiz bu gruptan çıkmak. Daha 4 maç var, kalan maçlarda da bu bilinçle hareket etmeliyiz." dedi. 

Ndombele ise açıklamasında; "Biz kendi hedeflerimize konsantreyiz. Maç maç zaferlerimize devam edeceğiz." dedi. 

Kerem Aktürkoğlu: Arkadaşlarımın yüreğine sağlık

Kerem Aktürkoğlu ise, "Bazı anlar unutulmazdır. Ülkemize böyle bir akşam yaşatmak istemiştik. Daha hiçbir şey bitmedi. Takım arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık. Golün geleceğini hissediyordum. azen olmuyor, kısmetsizlikler oluyor. Eleştiriler oluyor ama bu kez gol atmayı çok istedim. Takıma yardım etmek için elimden geleni yaptım. Gol önemli değil, galibiyet önemliydi. Penaltı kaçtı ama biz olumsuzluğa düşmedik. Golü bulabileceğimizi biliyorduk. Daha hiçbir şey bitmedi. Sonra maç maç bakacağız ve gruptan çıkmayı düşünüyoruz." sözlerini sarfetti. 

 

Kaynak: Diğer

Galatasaray Mauro Icardi