Galatasaray'ın Alanyaspor maçı muhtemel 11'i: Icardi oynayacak mı, Ndombele sürprizi olur mu?

Galatasaray Mauro Icardi

Galatasaray, milli ara dönüşünde RAMS Park'ta Alanyaspor ile karşılaşacak. İşte zirve yarışı için kritik maç öncesi Galatasaray'ın muhtemel 11'i ve takımdan notlar...

Galatasaray, bu akşam saat 19:00'da Alanyaspor ile RAMS Park'ta karşılaşacak. Milli ara sonrası ilk maçta Galatasaray'da hedef 3 puan alarak maç fazlasıyla liderliğe yükselmek. Peki, Galatasaray sahaya nasıl bir 11'le çıkacak?

GALATASARAY'IN ALANYASPOR MUHTEMEL 11'İ

Haber Global Spor Muhabiri Berna Kahraman, Galatasaray'ın Alanyaspor maçı muhtemel 11'ini aktardı:

Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan (Ndombele), Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi

Haber Global'de Kontra programında Galatasaray'daki son duruma ve kadro tercihlerine yönelik değerlendirmelerde bulunan Burhan Can Terzi, Ndombele'nin de artık fiziksel açıdan gelişim gösterdiği değerlendirmesinin yapıldığını ve kadroda tercih edilebileceğini söyledi. Terzi, Icardi'nin son durumunu da aktardı:

"Son iki antrenmana çıktı Mauro Icardi. İdmana çıkmadan maça çıkması sarmala dönüşmüştü. İnsanlarda endişe vardı. İğneyle çıkıyor ama uzun vadeli sakatlığa dönüşmesinde endişesi vardı. Sakatlığını tamamen atlattığı ve formda olduğu bilgisi paylaşıldı.

Ziyech ve Zaha'da artık soru işareti olmadığını söylüyorlar. Fit duruma geldiklerini ifade ediyorlar. Milli arada Ziyech de Fas Milli Takımı ile güzel bir performansa imza attı.

Sağ çizgide Galatasaray'da kimin oynayacağı her maç merak konusuydu. Geçen sezon Okan hoca bunu sağlamıştı. Galatasaray'ın sıkıntı yaşamaması için sağ çizgisi de belli olmalı, 10 numarası da belli olmalı, sol çizgisi de belli olmalı. Burada ideal olan Ziyech'in sağ çizgide olması.

Burada bir de Tete var. Gözardı edebiliyoruz zaman zaman onu. Nispeten Zaha, Ziyech arasında çok geride kalmadı aslında yine de o dengeyi ayarlamak önemli. Okan hocanın onu ayarlama beceresine ihtiyacı var takımın. Bugün oynanacak iyi futbolun da konuşulması beklenen. Hava grileşebiliyor çünkü bir anda."

Kaynak: Haber Global TV