Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe Beko Türkiye Kupası'nda finalde

basketbol Fenerbahçe Beko Galatasaray
Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe Beko Türkiye Kupası'nda finalde

Basketbol Bitci Türkiye Kupası'nın ilk finalisti Galatasaray Nef'i 64-49 mağlup eden Fenerbahçe Beko oldu.

Bursa Tofaş Spor Salonu'nun ev sahipliğinde yapılan Basketbol Bitci Türkiye Kupası'nın yarı final mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Galatasaray Nef'i 64-49 skorla yenerek finale yükseldi..

Final maçı ise pazar günü saat 17.00'de Tofaş Spor Salonu'nda oynanacak.

Bursa Tofaş Spor Salonu'nda oynanan Basketbol Bitci Türkiye Kupası Dörtlü Final maçlarının ilki olan Fenerbahçe Beko - Galatasaray Nef maçının üçüncü periyodunda sahaya atılan patlayıcı madde ve kötü tezahüratlardan dolayı hakem maçı durdurarak, tribünlerin boşatılması kararını verdi. Tribünler boşalınca maç kaldığı yerden devam etti.

Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe Beko Türkiye Kupası'nda finalde - Resim : 1

Basketbol Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef takımları arasında oynanacak yarı final maçı öncesi çıkan olaylar polis müdahalesi sonucu önlendi. İki takım taraftarları kontrollü olarak salona alındı.

Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef bu akşam yarı final maçında karşı karşıya geldi. Maç öncesi İstanbul'dan Tofaş Spor Salonu'na gelen taraftarlar hemen karşıdaki Podyumpark'ta eğlenmeye gitti. Ancak burada iki takımın taraftarları arasında gerginlik kavgaya dönüştü. Sandalye ve bardakların havada uçuştuğu kavgaya güvenlik güçlerinin anında müdahalesi sonucu büyümeden engellendi. Kavgaya karışan taraftarlar hakkında işlem başlatılırken, iki takım taraftarları müsabakanın oynanacağı salona geniş güvenlik önlemleri ve aramalardan sonra alındı. Müsabakayı izlemek için gelen taraftarlardan taşkınlık çıkaran bazı kişiler çevik kuvvet ekipleri ve Yunus timlerinin kontrolünde dışarıya çıkarılarak maça alınmadı.

Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe Beko Türkiye Kupası'nda finalde - Resim : 2

Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi Anadolu Efes

Basketbol Bitci Türkiye Kupası'nın son finalisti Darüşşafaka'yı 96-71 mağlup eden Anadolu Efes oldu. Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko ile final maçına çıkacak.

Bursa Tofaş Spor Salonu'nun ev sahipliğinde yapılan Basketbol Bitci Türkiye Kupası'nın son finalisti Darüşşafaka'yı 96-71 skorla yenen Anadolu Efes oldu. Final maçında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes pazar günü saat 17.00'de Tofaş Spor Salonu'nda kupa için ter dökecek.

fenerbahçe beko Basketbol Türkiye Kupası Galatasaray