Galatasaray'dan Tottenham'ın Fransız yıldızının peşinde! Aslan kesenin ağzını açtı

Galatasaray Transfer UEFA Şampiyonlar Ligi Fransa Ligue 1 İtalya Serie A
Galatasaray'dan Tottenham'ın Fransız yıldızının peşinde! Aslan kesenin ağzını açtı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Icardi ve Zaha gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak transferde ses getiren Galatasaray, önemli bir ismin daha peşinde. Sarı-kırmızılılar, Tottenham'ın Fransız orta sahası Tanguy Ndombele için kesenin ağzını açtı.

Transferde oldukça hareketli günler geçiren ve dünyaca ünlü isimlerle anlaşan Galatasaray bir yıldız ismi daha renklerine katmak istiyor.

Sarı-kırmızılılar dün Kerem Demirbay ve Günay Güvenç'i kadrosuna katarak yerli oyuncu havuzunu genişleterek elini rahatlatmıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek ve başarı elde etmek için iddialı bir kadro kurmak isteyen Aslan'ın Premier Lig'de forma giyen Fransız yıldızla ilgilendiği iddia edildi.

İngiliz basınından Mirror'ın haberine göre; Galatasaray, Tottenham kulüp tarihinin en pahalı transferi olan Tanguy Ndombele için devreye girdi.

Kuzey Londra temsilcisi 55 milyon pound'a Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'dan kadrosuna kattığı oyuncudaki zararını en aza indirgemek istiyor.

Cimbom'un 11 milyon pound civarında bir bonservis ücretiyle bu transferi tamamlamak istediği ifade edildi.

TOTTENHAM AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Haberde oyuncunun pek çok kez kiralandığı fakat kiralık olarak gittiği kulüplerin Fransız futbolcunun bonservisini almayı düşünmediği belirtildi.

Tottenham'ın Leicester City'den James Maddison'ı 40 milyon pound karşılığında kadrosuna kattığı ve bu sebeple Ndombele'nin takımda düşünülmediği ifadeleri haberde yer aldı. İngiliz ekibinin ayrılığa izin vereceği ifade edildi.

26 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen sezon Napoli formasıyla tüm kulvarlarda 40 kez sahaya çıkarken 2 gol, 1 asist üretti ve takımıyla İtalya Serie A'da şampiyonluk sevinci yaşadı.

Ndombele, Fransa Milli Takımı'yla da toplamda 7 kez sahaya çıkma başarısı gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Galatasaray Transfer son dakika Tanguy Ndombele Tottenham