Galatasaray'dan Zaniolo için Roma'ya astronomik teklif!

Galatasaray Roma
Galatasaray'dan Zaniolo için Roma'ya astronomik teklif!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren lider Galatasaray, Roma'nın dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Nicolo Zaniolo için İtalyan ekibine bonuslarla birlikte 22 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Sky Sport'un dünyaca ünlü İtalyan muhabiri Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray, Nicolo Zaniolo için Roma'ya bonuslarla birlikte 22 milyon Euro'yu bulan resmi bir teklifte bulundu.

Roma'nın Zaniolo için ilk etapta sözleşmesinde yazan 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini talep ettiği ancak Zaniolo'nun kesin bir şekilde takımdan ayrılmak istediği ve bu yüzden teklifi reddetmek yerine müzakerelere devam edileceği belirtildi.

Galatasaray'ın Zaniolo'ya da yıllık 3 milyon Euro civarında bir maaş önerdiği belirtilirken, Zaniolo için paranın artık ikinci planda olduğu ve düzenli forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istediği belirtildi.

Zaniolo'nun geçmişte İtalya Serie A'da forma giyen Galatasaraylı oyunculardan Mertens, Icardi ve Torreira konuştuğu, takım ve ülke hakkında olumlu sözler duyduğu aktarıldı.

ZANIOLO'NUN ROMA KARİYERİ

23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Roma kariyerinde çıktığı 128 resmi maçta 24 gol atıp 18 de asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Nicolo Zaniolo Roma Galatasaray transfer haberleri