Galatasaray'dan Mauro Icardi tepkisi!

Galatasaray Mauro Icardi Fenerbahçe
Galatasaray'dan Mauro Icardi tepkisi!

Galatasaray, Fenerbahçe maçında girdiği bir pozisyonun ardından gözü moraran Mauro Icardi'nin fotoğrafını paylaşarak, "Biz hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz" sözleriyle tepki gösterdi.

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Mauro Icardi, Alexander Djiku ile girdiği ikili mücadelenin ardından Fenerbahçe ceza sahası içinde yerde kaldı. VAR'dan çağrılmayan maçın hakemi Arda Kardeşler pozisyonu devam ettirdi.

Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk ve Genel Sekreteri Eray Yazgan, pozisyonun net bir penaltı olduğunu ve yayıncı kuruluş tarafından görüntünün farklı açılardan ekrana verilmediğini söyleyerek hakem yönetimi ve yayıncı kuruluşa tepki gösterdi.

Maçın ardından Galatasaray sosyal medya hesabı da Mauro Icardi'nin gözünün morardığı görülen bir fotoğraf karesi paylaşarak şu ifadeleri kullandı: 

"Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz. Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…"

Kaynak: Haber Global TV