Galatasaray'dan Marcao açıklaması

Galatasaray
Galatasaray'dan Marcao açıklaması

Galatasaray, Marcao'nun adelelerinde yaşadığı ağrı nedeniyle, Sivasspor maçında oynayıp oynamayacağının henüz belli olmadığını açıkladı.

Galatasaray'dan Marcao'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig’in 16 haftasında Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladığı belirtilen açıklamada, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana kuvvet çalışması ve ısınma hareketleri ile başlandığı aktarıldı.

Daha sonra teknik pas çalışmaları üzerinde durulduğu ve antrenmanın bu bölümünden sonra son oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında tam süre alan oyuncuların yenilenme çalışması yaptıkları belirtildi.

MARCAO AÇIKLAMASI

Marcao'nun durumuna ilişkin yapılan bilgilendirmede, "Lazio maçı öncesindeki ısınma bölümünde sol kasık (adductor) adale grubunda ağrı hissederek ısınmayı yarıda bırakan Marcao Teixeira, soyunma odasında yapılan tedavi sonrası karşılaşmada 90 dakika görev almıştı. Müsabakanın ardından tedavisine başlanan oyuncumuzun, Sivasspor maçında forma giyip giymeyeceğinin kararı risk/analiz karşılaştırılmasına göre verilecek" denildi.

Galatasaray Futbol Takımı, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın saat 12.00’de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 16.00’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Sivas’a hareket ederek müsabaka öncesi bu kentte kampa girecek.

 

Kaynak: Haber Global TV

Marcao Galatasaray marcao haberleri