Galatasaray'dan 'Kerem Aktürkoğlu' paylaşımı: Kart yok!

Galatasaray
Galatasaray'dan 'Kerem Aktürkoğlu' paylaşımı: Kart yok!

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantep FK'ye 3-1 mağlup olurken, sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, maç sonrasında aldığı darbelere vurgu yaparak, "Ayağım kırılabilirdi" dedi. Galatasaray da sosyal medyadan genç oyuncunun ayağının son halini paylaştı.

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup oldu.

Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, zorlu mücadelede ayağına aldığı darbeler neticesinde birçok kez yerde kaldı. Gaziantep FK takımı maçı kart görmeden tamamladı.

Karşılaşmanın ardından Galatasaray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kerem'in ayağının maç sonundaki halini paylaştı ve "Maç boyunca kasıtlı darbelere maruz kalan Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu’nun ayağının son durumu! Karşılığında kart? Yok" sözleriyle yaşananlara tepki gösterdi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ayağının son hali Gaziantep FK maçı sonrası

"AYAĞIM KIRILABİLİRDİ"

Hakem kararlarına tepki gösteren Kerem Aktürkoğlu da, maçın ardından “Sadece bir şey söylemek istiyorum. Herkes görmüştür pozisyonu. Hakem ağabeyimiz saha içerisinde bize birader diye hitap ederken pozisyonu sorduğumuzda “bakıldı” diyor, tepki gösteriyor. Bu pozisyona nasıl bakıldı? 2 pozisyonda ayağım kırılabilirdi. Durum ortada. Görüldü. Bunlar nasıl değerlendiriliyor? Galatasaray takımına karşı pozisyonlar farklı mı değerlendiriliyor? Gaziantep FK galip geldi; ama sıfır sarı kartla ayrıldı. Bunları söylemek istemiyorum, bana yakışan bir şey değil. Ama birilerinin bunları söylemesi gerekiyor ki bize olan tavır belki değişir. Hakemlerle güzel konuşuyoruz ama onlardan bize gelen tavırlar çok farklı. VAR'a 30 saniyede bakılıyor, bize penaltı olacakken 3-4 dakikada karar alınıyor” açıklamasında bulundu..

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Kerem Aktürkoğlu Gaziantep FK Galatasaray maçı