Galatasaray'dan Devler Ligi öncesi tatsız prova

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'dan Devler Ligi öncesi tatsız prova

Galatasaray, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Sturm Graz ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, 2. yarıda kalesinde gördüğü gollere sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını Avusturya'da düzenlediği kampla sürdüren Galatasaray, kamptaki 4. ve son hazırlık maçında Avusturya Ligi ekiplerinden Sturm Graz ile kozlarını paylaştı.

Sarı-kırmızılılar, Sturm Graz karşılaşmasına Muslera, Angelino, Nelsson, Abdülkerim, Boey, Midtsjö, Zaniolo, Berkan, Kerem, Mertens, Barış Alper ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Merkur Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip Sturm Graz zaman zaman Galatasaray kalesinde tehlikeler yaratsa da soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Mücadelenin 2. yarısında ise Sturm Graz, Leon Grbic'in 71 ve 82. dakikada attığı gollerle Galatasaray 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Sturm Graz'a 2-0'lık skorla mağlup olan Aslan böylelikle Avusturya kampındaki ilk mağlubiyetini yaşadı.

Galatasaray Avusturya kampında diğer hazırlık maçlarında Kisvarda ile Csakvari'yi yenmiş, Austria Wien ile ise berabere kalmıştı.

Cimbom, Sturm Graz maçıyla birlikte Avusturya'daki kamp çalışmalarını tamamladı ve yarın İstanbul'a dönüş yapacak.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçını 26 Temmuz'da deplasmanda, 2 Ağustos'taki rövanşı ise sahasında oynayacak.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray hazırlık maçı Sturm Graz Galatasaray Sturm Graz maçı Galatasaray Avusturya Kampı