Galatasaray'dan bir transfer daha! Resmen açıklandı

Galatasaray Transfer
Galatasaray'dan bir transfer daha! Resmen açıklandı
FOTOĞRAF: Ankaraspor Resmi Twitter Hesabı

TFF 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor, 21 yaşındaki futbolcusu İlhami Sıraçhan Nas'ın Galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı.

Transfer sezonunda oldukça hareketli günler geçiren ve yaptığı hamlelerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, transferde hız kesmiyor.

Sarı-kırmızılılar, dün Brezilyalı yıldız Tete ile anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.

Cimbom, hem Süper Lig'deki yabancı oyuncu kontenjanını göz önünde bulundurarak hem de kadrosunu gençleştirmeye yönelik bir transfer yaptı.

 ANKARASPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ankaraspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz İlhami Sıraçhan Nas'ın, Galatarasay'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, oyuncumuza bundan sonra ki kariyerinde başarılar dileriz."

İŞTE GENÇ OYUNCUNUN MALİYETİ

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Galatasaray ve Ankaraspor İlhami Sıraçhan Nas'ın transferi için anlaşma sağladı.

Sarı-kırmızılılar, bu transfer için 10 milyon lira bonservis, 5 milyon lira bonus ve bir sonraki satıştan yüzde 25 pay teklif etti. 21 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor

On numara pozisyonunda oynayan oyuncu, geçen sezon TFF 2. Lig'de mücadele eden Ankaraspor'da 37 maçta sahaya çıkarken 5 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray transfer Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer Okan Buruk Galatasaray Transfer son dakika İlhami Sıraçhan Nas Ankaraspor Galatasaray Transfer Twitter