Galatasaray'da sırada santrfor ve stoper var

Spor haberleri Galatasaray
Galatasaray'da sırada santrfor ve stoper var

Ara transfer dönemine 3 bölgeye transfer hedefiyle başlayan Galatasaray, Sivasspor'dan Uğur Çiftçi'yi kadrosuna kattı ve en çok sıkıntı yaşadığı sol bek bölgesini bu hamleyle doldurdu. Sarı-kırmızılı ekipte sırada santrfor ve stoper transferleri var.

ATA SELÇUK - HABER GLOBAL - Galatasaray yönetimi ve transfer komitesi, bu iki bölgeye de yabancı futbolcu getirme hedefinde.

5 büyük ligden geniş bir transfer listesi oluşturan Galatasaray, bu iki bölgeye yapacağı transferlerle ara transfer dönemini kapatmak istiyor.

Ayrıca Galatasaray'da gelecekler kadar gidecekler içinde yoğun bir uğraş var.

Sezon başında İtalya'dan teklif alan ancak ücreti beğenmediği için teklifi reddeden Van Aanholt, devre arasında da takımdan ayrılmak istemiyor. Hollandalı futbolcu, Galatasaray aldığı ücretin hiçbir takımdan teklif edilmemesi nedeniyle kalan 1.5 yıllık sözleşmesini tamamlamak istiyor.

Bir diğer gönderilmek istenen isim Haris Seferovic de ayrılığa sıcak bakmıyor. Ailesiyle İstanbul'da bir düzen oturtan ve burada çok mutlu olduğunu belirten İsviçreli futbolcu için Galatasaray yönetimi bir çıkış planı arıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray spor haberleri