Galatasaray'da sakatlanan Torreira'dan yeni haber! Dönüş tarihi...

Galatasaray
Galatasaray'da sakatlanan Torreira'dan yeni haber! Dönüş tarihi...

Galatasaray'da geçene sezon takımın orta sahadaki dinamosu Uruguaylı Lucas Torreira'nın sakatlıktan dönüş tarihiyle ilgili yeni bir haber geldi.

Lucas Torreira sakatlıktan ne zaman dönecek? Sarı kırmızılılar, transferde önemli isimleri kadrosuna katmak isterken Lucas Torreira'nın sakatlığı moralleri bozmuştu. Yıldız oyuncunun ne zaman döneceği merak edilirken, flaş bir haber geldi.

Galatasaray'a dair kulis bilgileri ile tanınan Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Torreira'nın dönüş tarihiyle ilgili bir bilgiyi aktardı.

Tüzemen, "Torreira, Galatasaray'ın enerji santrali. Her yere pozitif enerjiyi yayan bir futbolcu. Eksikliğini kısa süre de olsa Galatasaray fazlasıyla hissedecektir. Çünkü Torreira sadece rakipten top çalan, ahtapot gibi mücadele eden bir oyuncu değil" dedi.

"BEKLENENDEN DAHA ERKEN SAHAYA DÖNECEK"

Tüzemen, oyuncunun sakatlıktan dönüş tarihiyle ilgili olarak, "Her yere bastığı gibi tribünleri ateşleyen, arkadaşlarını sürekli oyun içinde tutan bir oyuncu. Aldığım bilgiye göre, tedaviye çok çabuk karşılık vermiş, güçlü adale yapısıyla da beklenenden daha erken sahaya dönecekmiş" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Lucas Torreira Uruguay