Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Yönetim harekete geçti

Galatasaray Süper Lig UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Yönetim harekete geçti
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Galatasaray'da yönetimin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fernando Muslera ile yeniden anlaşmak istediği ve Uruguaylı file bekçisinin sözleşmesini uzatmak için şimdiden harekete geçtiği belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla istikrarlı bir grafik çizen Galatasaray, sezonun bitmesini beklemeden iç transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Süper Lig'deki galibiyet serisini Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyet 9 maça çıkaran sarı-kırmızılılar, takım kaptanı Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatmak istiyor.

Cimbom'un takımdaki pek çok oyuncunun sözleşmesinde iyileştirmeye gitmek istediği, sözleşmesi sezon sonunda bitecek isimlerle ise yeniden anlaşmak istediği belirtildi.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray Yönetimi, Fernando Muslera ile yola devam etmek istiyor.

MUSLERA SICAK BAKIYOR

Sarı-kırmızılı kulübün yıllık 2.5 milyon euro kazanan Uruguaylı file bekçisinin maaşında indirime giderek yeniden anlaşma istediği, tecrübeli kalecinin de bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

37 yaşındaki kaleci, 2011'de İtalya Serie A'nın Lazio kulübünden 6.75 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

12 sezondur formasını giydiği Galatasaray'da taraftarların sevgilisi haline gelen ve kulübün efsanevi isimleri arasına adını yazdıran deneyimli kaleci bugüne kadar sarı-kırmızılı formayla 475 resmi karşılaşmaya çıkma başarısı gösterdi.

475 MAÇA ÇIKTI

Söz konusu 475 karşılaşmanın 170'inde Muslera kalesinde gole izin vermedi.

Muslera, Galatasaray formasıyla 6 Süper Lig, 5 Türkiye Süper Kupası ve 4 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 

Tecrübeli kaleci, bu sezon 19 karşılaşmada sahaya çıkarken 17 gol yedi, 9 karşılaşmada ise kalesini gole kapamayı başardı.

Kaynak: Haber Global TV