Galatasaray'da Manchester United maçı öncesinde sakatlık depremi!

Galatasaray Manchester United UEFA Şampiyonlar Ligi
Galatasaray'da Manchester United maçı öncesinde sakatlık depremi!
DepoPhotos

Galatasaray, Alanyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Davinson Sanchez'in sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, "Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Alanyaspor maçında sakatlanan Davinson Sanchez’in sponsor hastanemiz Medicana’da çekilen MR’ı neticesinde sol üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma) tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kolombiyalı stoper, Galatasaray'ın Çarşamba günü Manchester United ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde forma giyemeyecek.

Sezon başında 9.5 milyon Euro karşılığında Tottenham'dan transfer edilen Davinson Sanchez, Galatasaray formasıyla bugüne dek 11 maça çıkarken 1 gol - 2 asist üretti.

GALATASARAY-MANCHESTER UNITED MAÇINI İSPANYOL HAKEM JOSE MARİA SANCHEZ YÖNETECEK

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu beşinci haftasında sahasında İngiltere temsilcisi Manchester United ile yapacağı maçı, İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.45'te RAMS Park'ta oynanacak maçta Sanchez'in yardımcılıklarını Raul Cabanero ile Inigo Prieto üstlenecek.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadra olacak.

GALATASARAY AVRUPA'DA EN FAZLA MANCHESTER UNITED'LA RAKİP OLDU

Galatasaray, İngiliz takımları arasında en fazla maçı, yarın karşılaşacağı Manchester United ile yaptı.

İki ekip arasında tamamı Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 7 mücadelede takımlar, ikişer kez güldü. Üç müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu rekabette sarı-kırmızılılar, 7 gol bulabildi. İngiliz temsilcisi ise 10 gol attı.

Galatasaray, İngiliz rakiplerinden Liverpool ve Chelsea ile dörder, Arsenal ile 3, West Bromwich Albion ve Leeds United ile ikişer kez karşılaştı.

Kaynak: Haber Global TV