Galatasaray'da kaleci krizi: Muslera ne zaman dönecek?

Galatasaray
Galatasaray'da kaleci krizi: Muslera ne zaman dönecek?

Ayağı kırılan ve oldukça zor günler geçirdikten sonra sahalara dönen Muslera, Sivasspor maçında bir kez daha sakatlandı. Galatasaraylılar ise Muslera'nın ne zaman sahalara döneceğini merak ediyor.

Galatasaray'da üst üste gelen yenilgilerle birlikte camiada büyük huzursuzluk yaşanırken, kalenin vazgeçilmez ismi Muslera'nın sakatlığı da, İsmail Çipe'nin performansı ile düşünüldüğünde krize neden oluyor. 

SOSYAL MEDYADA İSMAİL ÇİPE'YE BÜYÜK TEPKİ

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen sarı-kırmızılı ekip, gözünü tamamen Avrupa maçlarına çevirdi. Dün oynanan Denizlispor maçında ise kalede oldukça tartışılan genç file bekçisi İsmail Çipe yer aldı. İsmail Çipe'nin kritik kurtarışlarda zorlanması, Galatasaray'ın kaleci sorununu bir kez daha gözler önüne serdi.

Muslera'nın Sivasspor maçında sakatlanması sonrası kaleyi devralan Çipe, istenilen seviyeye ulaşamadı. Çipe'nin performansı taraftarların eleştirisine neden olurken, Muslera'nın ne zaman geri döneceği merak konusu oldu. 

OKAN KOCUK SESLERİ

Muslera'nın geri dönmesi sabırsızlıkla beklenirken, sarı-kırmızılı ekip ara transfer döneminde mutlaka kaleci almak istiyor. Galatasaray'da Giresunspor'da kiralık olan Okan Kocuk'un geri çağrılması da gündemde. 

Peki, Muslera ne zaman sahalara dönecek? 

MUSLERA NE ZAMAN SAHALARA DÖNECEK?

Sivasspor maçında sakatlanarak sedye ile sahayı terk eden Muslera'nın sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında ise esneme tespit edildiği açıklanmıştı. Uruguaylı eldivenin 8-10 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor. Galatasaray'ın vazgeçilmez eldiveninin mart ayına kadar ise sahalara dönmesi beklenmiyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Muslera İsmail Çipe Galatasaray