Galatasaray'da Icardi tartışması bitti mi? "Görünen gelecekte şuan için..."

Galatasaray Mauro Icardi futbol Spor haberleri

Galatasaray'da bu sezon takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda sürekli iddialar çıkan yıldız santrafor Mauro Icardi'nin geleceği netlik kazanıyor. Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol, Icardi hakkındaki için "Görünen gelecekte şuan için Galatasaray'da kariyerine devam edecek" diye konuştu.

Galatasaray'daki geleceği özellikle sezon başında çok soru işareti barındıran yıldız santrafor Mauro Icardi'nin durumu belli oldu. Sarı-kırmızılı ekibin deneyimli forvetinin eşi Wanda Nara ile olan bir dargın bir barışık ilişkisi nedeniyle Arjantin'e dönmek istediği ve River Plate'in teklif yaptığı yönündeki iddialar hem Icardi hem de Galatasaray tarafından yalanlandı.

Haber Global Spor Yorumcusu Fatih Demirkol'un edindiği bilgilere göre de özellikle Victor Osimhen'in transferi nedeniyle Icardi'nin rahatsız olmadığı aksine, teknik direktör Okan Buruk'un Osimhen'in transferini Icardi'ye danışarak istediği belirtildi. Demirkol, "Görünen gelecekte şuan için Galatasaray'da kariyerine devam edecek" diye konuştu.